Transfernieuws

'Depay krijgt te horen voor welk bedrag hij FC Barcelona mag verlaten'

'Depay krijgt te horen voor welk bedrag hij FC Barcelona mag verlaten'

29-06-2022 09:34

Memphis Depay mag bij FC Barcelona vertrekken, zo melden diverse Spaanse media. De aanvalsleider van het Nederlands elftla moet minimaal twintig miljoen euro opleveren.

In een eerder stadium gaf Memphis nog aan het liefst bij Barcelona te willen blijven en ook trainer Xavi Hernández is tevreden over de Nederlander. De nijpende financiële positie kan ervoor zorgen dat de aanvaller toch moet vertrekken. Volgens Diario SPORT moet Memphis ten minsten twintig miljoen euro opleveren. Zijn contract in Spanje loopt nog met één jaar door.

In de geruchtenmolen werd Memphis in verband gebracht met Juventus en Arsenal, maar van concrete interesse is volgens SPORT nog geen sprake. Eerder deze week heeft het management van de spits contact gehad met de technisch directeur Mateu Alemany van de Blaugranas om de rol van Memphis te bespreken, weet Mundo Deportivo.

De verwachting is dat Ansu Fati, Ferran Torres en Pierre-Emmerick Aubameyang meer speelminuten zullen krijgen dan de international van Oranje. Daarnaast is een langer verblijf van Ousmane Dembélé nog altijd niet uitgesloten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!