Transfernieuws

'Transfersoap nog niet ten einde: Barcelona legt nieuw Lewandowski-bod neer'

'Transfersoap nog niet ten einde: Barcelona legt nieuw Lewandowski-bod neer'

29-06-2022 09:17

FC Barcelona en Bayern München zijn nog altijd niet akkoord over een transfer van Robert Lewandowski naar Camp Nou. Volgens Fabrizio Romano hebben de Catalanen opnieuw een bod uitgebracht op de Poolse doelpuntenmachine.

De Italiaanse transferexpert weet dat het bod van Barcelona veertig miljoen euro bedraagt om het nog één jaar doorlopende contract van Lewandowski af te kopen. Daarnaast kan het bedrag verder oplopen door een bonusstructuur. De international wil nog altijd graag de oversteek maken naar Spanje, nadat hij eerder al nadrukkelijk zijn vertrekwens had uitgesproken.

Lewandowski is volgens Romano 'geduldig' in afwachting van de transfer. Dat de overgang nog altijd niet is afgeketst, komt volgens de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse journalist vooral door de warme band die zaakwaarnemer Pini Zahavi en FC Barcelona-preses Joan Laporta onderhouden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!