Transfernieuws

'Olympique Lyon voelt zich gebruikt na afketsen van Malacia-transfer'

'Olympique Lyon voelt zich gebruikt na afketsen van Malacia-transfer'

29-06-2022 08:54 Laatste update: 11:05
1

Volgens L'Équipe heeft Tyrell Malacia ook een verbeterd bod van Olympique Lyon afgewezen. Alles wijst erop dat de linksback van Feyenoord spoedig bij Manchester United tekent.

De onderhandelingen tussen Lyon en Feyenoord bevonden zich in de afrondende fase, totdat Manchester United zich meldde. Technisch directeur Frank Arnesen hapte vervolgens gretig toe op het financieel interessantere voorstel van The Mancunians. De Franse krant weet dat Malacia inmiddels contact gehad heeft met Les Gones. In die gesprekken zou hij aangegeven hebben voor de stap naar Old Trafford te kiezen.

Het transferbedrag bestaat uit zeventien miljoen euro, inclusief bonussen. L'Équipe schrijft dat Lyon het initiële bod van vijftien miljoen nog eens met één miljoen verhoogde, maar dat Malacia zijn keuze al had gemaakt. 'De schuld' van het klappen van de transfer schuift Lyon in de schoenen van zaakwaarnemer Ali Dursun. 'Lyon is gebruikt om Manchester United in beweging te krijgen', zo klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!