Transfernieuws

'Volwassen Groningen schakelt op hoger plan: hoofdprijs inzet voor Strand Larsen'

'Volwassen Groningen schakelt op hoger plan: hoofdprijs inzet voor Strand Larsen'

29-06-2022 08:44 Laatste update: 09:02

Jörgen Strand Larsen heeft zich in de belangstelling gespeeld van meerdere Europese clubs, maar vooralsnog weigert FC Groningen hem te laten gaan. Het enige concrete bod tot dusver van Bologna is van tafel geveegd door technisch directeur Mark-Jan Fledderus. De beleidsbepaler zet in op een veel hoger bedrag.

Naar verluidt bedroeg de aanbieding van de Serie A-club zes miljoen euro voor de 22-jarige Noor. Volgens het Dagblad van het Noorden van Fledderus 'ijskoud' nadat hij het bod ontvangen had en hoefde hij geen seconde te twijfelen de aanbieding naar de prullenbak te verwijzen.

De regionale krant stelt dat 'het bij lange na niet genoeg' is voor FC Groningen en dat wordt ingezet op een 'volwassener' transfersom. 'FC Groningen wil op een beduidend hoger plan schaken dan voorheen', aldus het DvhN. In cijfermatig opzicht beleefde de aanvaller zijn afgelopen seizoen zijn beste jaargang tot dusver: zeventien goals in 35 wedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!