Nieuws

Limbombe over transfer naar Almere: 'Stapje terug, maar dat is geen probleem'

Limbombe over transfer naar Almere: 'Stapje terug, maar dat is geen probleem'

28-06-2022 22:40 Laatste update: 23:50

Almere City verraste deze week met de komst van Anthony Limbombe. De aanvaller heeft bewust gekozen voor een stap terug en hoopt in de Keuken Kampioen Divisie weer te laten zien wat hij kan.

Limbombe was in het verleden actief bij onder meer NEC, Club Brugge en FC Nantes. Bij laatstgenoemde loopt hij eind juni uit zijn contract en dus kan hij transfervrij overstappen naar Almere. "Bij het eerste gesprek kreeg ik al een goed gevoel. Deze club is vol in ontwikkeling en ik wil graag mee ontwikkelen", vertelt de aanvaller op de clubkanalen.

"Als ik zie hoe alles hier is georganiseerd, dan ziet het er heel professioneel uit. Dit is een klein stapje terug, maar dat is geen probleem. Ik heb deze keuze heel bewust gemaakt. Er wordt weleens gezegd dat je een stap terug moet doen om er twee vooruit te kunnen zetten. Daar ga ik voor."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!