Nieuws

Door Manchester United begeerde Antony nog weken uit de roulatie bij Ajax

Door Manchester United begeerde Antony nog weken uit de roulatie bij Ajax

28-06-2022 21:25

Antony zal de komende tijd nog geen minuten maken voor Ajax. Alfred Schreuder verwacht de geblesseerde Braziliaan pas aan het einde van de voorbereiding terug op het veld.

Ajax speelde dinsdagavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Het elftal van Schreuder won gemakkelijk met 3-0 van het Duitse SV Meppen. Na het duel ging de nieuwe trainer van de Amsterdammers kort in op de situatie van Antony. "Antony is in Amsterdam aan het revalideren van zijn blessure. Het gaat redelijk goed, maar ik denk dat de aankomende weken belangrijk zullen zijn. We hopen dat het snel verbetering oplevert. Ik ga er wel vanuit dat hij aan het einde van de voorbereiding weer fit is", vertelt Schreuder in gesprek met ESPN.

Antony staat hoog op het lijstje van Manchester United. Erik ten Hag zou de aanvaller graag verwelkomen op Old Trafford, maar Ajax wil alleen voor de absolute hoofdprijs om de tafel met The Red Devils. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!