Nieuws

Thiago Silva hoopt landgenoot te verwelkomen: 'Neymar moet naar Chelsea komen'

Thiago Silva hoopt landgenoot te verwelkomen: 'Neymar moet naar Chelsea komen'

28-06-2022 20:59 Laatste update: 21:05

Thiago Silva hoopt komend seizoen met landgenoot Neymar samen te spelen bij Chelsea. De aanvaller van Paris-Saint-Germain zou naar verluidt mogen vertrekken bij Paris-Saint-Germain.

Silva speelde in het verleden bij PSG samen met Neymar en hoopt hem snel te verwelkomen op Stamford Bridge. "Hij moet naar Chelsea komen", vertelt de verdediger in gesprek met Jornal do Commercio. "Het zou perfect zijn. Zijn kwaliteiten behoeven geen uitleg. Op dit moment weet ik nog weinig, maar hopelijk komt er wat uit."

Neymar mag volgens de laatste geruchten vertrekken bij de Franse landskampioen en zou zelf ook openstaan voor een nieuwe club. Voorzitter Nasser Al-Khelaïfi deed recentelijk uitspraken in de media die niet goed vielen bij de aanvaller. "Neymar moet nederig worden. Hij moet veranderen om blessures, schorsingen en fouten te voorkomen. Voor volgend seizoen is het doel duidelijk: hij zal elke dag 200 procent inzet moeten tonen", liet Al-Khelaïfi optekenen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!