Nieuws

1908: Ook West Ham United meldde zich voor de diensten van Malacia

1908: Ook West Ham United meldde zich voor de diensten van Malacia

28-06-2022 17:58

Tyrell Malacia stond sinds zaterdag ook in de belangstelling van West Ham United. De linksback van Feyenoord leek lange tijd onderweg naar Olympique Lyon, tot bekend werd dat Manchester United ook al rond is met de Rotterdammers. Nu meldt 1908 dat The Hammers ook in de race waren voor de Nederlander. 

De concrete interesse van United viel als donderslag bij heldere hemel, nadat Malacia al wekenlang in verband werd gebracht met het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz. Nu blijkt ook dat West Ham United enkele dagen in de race was voor de prominente linksback, maar de Premier League-club heeft inmiddels de interesse laten vallen. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde 1908. 

Malacia speelt al zijn hele carrière bij Feyenoord en stroomde in 2017 in bij de hoofdmacht. Malacia speelde vier seizoenen lang enigszins onder de radar in Rotterdam, maar maakte het afgelopen seizoen een stormachtige ontwikkeling door. Dat bleef bij de grote clubs, mede vanwege een finaleplaats in de Conference League, niet onopgemerkt. 

Het woord is nu aan Malacia zelf. Feyenoord is akkoord met zowel Lyon als United. Laatstgenoemde heeft een beter bod uitgebracht op de Nederlander, maar de speler heeft zelf nog niets laten weten. Malacia heeft dezelfde zaakwaarnemer als Frenkie de Jong, die ook zeer hevig in verband wordt gebracht met Manchester United. Kwaliteitskrant The Athletic meldt ook dat Feyenoord een doorverkooppercentage heeft bedongen in de onderhandelingen met United. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!