Breaking news

Feyenoord bevestigt overeenkomst met United: 'Wij wachten op antwoord van Tyrell'

Feyenoord bevestigt overeenkomst met United: 'Wij wachten op antwoord van Tyrell'

28-06-2022 17:24 Laatste update: 17:29
1

Feyenoord is rond met Manchester United over de transfer van Tyrell Malacia. Technisch directeur Frank Arnesen laat weten dat de twee clubs inderdaad rond zijn, maar dat een persoonlijk akkoord tussen United en Malacia nog niet aan de orde is.  

Dat laat Arnesen weten aan het Algemeen Dagblad. Feyenoord was ook al rond met Olympique Lyon, de club die al lange tijd achter Malacia aanzit, maar Manchester United is bereid meer te betalen voor de linksback. 

"Wij hebben inderdaad een akkoord bereikt met Manchester United", bevestigt Arnesen. Tegen het doorgaans goed geïnformeerde 1908 zegt de technisch directeur: "Het akkoord is daar. Wij wachten nu op Tyrell. Zegt hij ja, dan is een transfer naar Manchester United aanstaande."

Malacia beleefde een topseizoen bij Feyenoord. De Rotterdamse club speelde zich internationaal in de kijker door de finale van de Conference League te behalen. Daarin werd met 0-1 van AS Roma verloren. Malacia zou volgens transferexpert Fabrizio Romano en 1908 ongeveer vijftien miljoen euro moeten opleveren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!