Nieuws

Tegenvaller voor FC Utrecht: vleugelverdediger loopt zware enkelblessure op

Tegenvaller voor FC Utrecht: vleugelverdediger loopt zware enkelblessure op

28-06-2022 17:15

Slecht nieuws voor FC Utrecht: Arthur Zagre is de komende maanden niet inzetbaar. De vleugelverdediger liep een enkelblessure op en staat enkele maanden buitenspel. 

Dat laat FC Utrecht via de officiële kanalen weten. De twintigjarige Fransman zat tegen het eerste elftal aan en speelde het afgelopen seizoen wedstrijden voor zowel het eerste team als Jong FC Utrecht. De back speelde vorig seizoen acht wedstrijden voor de hoofdmacht van de club uit de Domstad, waarin hij één doelpunt maakte. 

"Ik was vastberaden dit seizoen zo fit en sterk mogelijk aan de start te staan en heb daarom ook tijdens mijn vakantieperiode doorgetraind", laat Zagre weten op de clubwebsite. "Helaas heb ik tijdens één van die trainingen mijn enkel geblesseerd. Ik baal daar ontzettend van en doe er vanaf nu alles aan zo snel mogelijk aan te kunnen sluiten bij de groep", besluit de speler. Utrecht eindigde het seizoen als nummer zeven in de Eredivisie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!