Breaking news

Schreuder kiest voor deze elf namen in eerste wedstrijd als trainer bij Ajax

Schreuder kiest voor deze elf namen in eerste wedstrijd als trainer bij Ajax

28 juni - 16:53 Laatste update: 16:59
2

Ajax heeft de opstelling voor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen het Duitse SV Meppen bekendgemaakt. Alfred Schreuder kiest voor relatief onervaren spelers in het eerste duel onder zijn leiding.

De internationals en de nieuwkomers bij Ajax zijn genieten nog van een vakantie, waardoor Schreuder kiest voor een ploeg die vooral bestaat uit spelers die normaal gesproken voor de beloftenploeg van de Amsterdammers spelen. Op doel begint de ervaren Maarten Stekelenburg. Als rechtsback start Sean Klaiber, die eindelijk hersteld is van een zware kruisbrandblessure.

De van RCS Anderlecht teruggekeerde Lisandro Magallán vormt het hart van de verdediging samen met de vorig jaar aan FC Twente verhuurde Kik Pierie. De negentienjarige Youri Baas begint op de linksbackpositie. De tiener wacht nog op zijn officiële debuut voor de hoofdmacht van Ajax.

Op het middenveld staan Youri Regeer, die vorige jaar debuteerde voor Ajax 1, Naci Ünüvar en Kian Fitz-Jim gepositioneerd. Mohamed Ihattaren begint samen met de talenten Christian Rasmussen en Sontje Hansen samen in de voorhoede. De Amsterdammers trappen om 18.00 uur af tegen SV Meppen, uitkomend op het derde niveau van Duitsland.

De opstelling: Stekelenburg; Klaiber, Magallán, Pierie, Baas; Regeer, Ünüvar, Fitz-Jim; Ihattaren, Rasmussen, Hansen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie