Nieuws

'Niets staat terugkeer Lukaku meer in de weg: woensdag medische keuring'

'Niets staat terugkeer Lukaku meer in de weg: woensdag medische keuring'

28-06-2022 16:40

De tijdelijke overgang van Romelu Lukaku van Internazionale naar Chelsea is op een haar na rond. De Belgische aanvaller keert zodoende al een jaar na zijn vertrek uit Italië terug bij der Serie A-club.

Sinds Lukaku in de zomer van 2021 neerstreek bij The Blues is het nauwelijks een moment rustig geweest rondom de spits. De aanvaller slingerde zelf de onrust aan door zijn liefde voor Inter niet onder stoelen of banken te steken. De voorzitter van de Nerazzurri, Giuseppe Marotta, bevestigt tegenover Fabrizio Romano de aanstaande terugkeer.

"Hij arriveert waarschijnlijk dinsdagavond", aldus de preses tegenover de Italiaanse transferexpert. Vervolgens staat woensdag de medische keuring op het programma, waarna de tijdelijke transfer wereldkundig wordt gemaakt. In de huurovereenkomst is geen optie tot koop opgenomen, waardoor Lukaku normaal gesproken medio 2023 terugkeert bij de ploeg die afgelopen zomer nog 115 miljoen euro voor hem neertelde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!