Breaking news

'Manchester United wil Malacia-deal kapen, Feyenoord-gesprekken geopend'

'Manchester United wil Malacia-deal kapen, Feyenoord-gesprekken geopend'

28 juni - 16:15 Laatste update: 16:43
2

Manchester United probeert de aanstaande deal tussen Feyenoord en Olympique Lyon rondom de overgang van Tyrell Malacia te kapen, meldt Fabrizio Romano. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Italiaan zijn de gesprekken tussen werkgever van manager Erik ten Hag en de Rotterdammers inmiddels begonnen.

Desondanks Malacia al volledig mondeling akkoord was met Olympique Lyon, mengt Manchester United zich op het laatste moment in de strijd voor hem. Op basis van 'Nederlandse bronnen' weet Romano dat de onderhandelingen tussen Feyenoord en The Red Devils inmiddels begonnen zijn. Saillant detail: daarbij moet worden aangemerkt dat Ali Dursun de zaakwaarnemer is van de linksback, net als hij de belangenbehartiger is van Frenkie de Jong. 

Maandag gaf Feyenoord-trainer Arne Slot nog te kennen dat het L'OL tot dusver niet gelukt was om een bod te doen dat naar wens was voor de Rotterdammers. Wel gaf de oefenmeester aan dat de interesse serieus was. "Dat er concreet een club is die een bod op hem gedaan heeft, dat zou ook een beetje dom zijn als ik dat hier nu zou ontkennen", zei hij op de persconferentie. 

Naar verluidt wilde Olympique Lyon vijftien miljoen euro neertellen voor de international van Oranje. Het is nog niet duidelijk of Manchester United met een hoger bedrag over de brug komt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie