Transfernieuws

'Meer details openbaar: Everton biedt Bergwijn 'veel meer' salaris dan Ajax'

'Meer details openbaar: Everton biedt Bergwijn 'veel meer' salaris dan Ajax'

28-06-2022 15:14 Laatste update: 15:30

De Telegraaf bevestigt de interesse van Everton in Steven Bergwijn, zoals The Telegraph eerder op de dinsdag al wist te melden. Toch stelt het Nederlandse dagblad dat de situatie anders ligt dan geschetst door de Engelse krant.

The Spurs boden Bergwijn niet aan bij The Toffees, maar Everton zou zelf al 'weken' achter hem aanzitten. The Telegraph schreef over een ruildeal waarin Richarlison naar Londen moet komen en de vleugelaanvaller de omgekeerde weg moest bewandelen. Daarvan is volgens De Telegraaf dus niets van waar.

Everton is volgens De Telegraaf bereid om een veel hoger salaris te bieden dan Ajax dat wil en kan doen. Dat baseert de ochtendkrant op 'bronnen rondom de club in Liverpool'. Daarnaast moet een nieuw verbeterd bod eerst langs financieel directeur Susan Lenderink en de raad van commissarissen.

Naar verluidt zou Bergwijn al geruime tijd een persoonlijk akkoord hebben met Ajax over een vijfjarig contract. 'De slagvaardigheid van Everton Bergwijn in een spagaat brengen', zo klinkt het. Toch lijkt de international nog altijd een voorkeur te hebben voor een transfer naar de hoofdstad, aangezien de Amsterdammers Champions League-voetbal spelen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!