Transfernieuws

'Tottenham komt met opvallende move: Ajax-target Bergwijn aangeboden bij Everton'

'Tottenham komt met opvallende move: Ajax-target Bergwijn aangeboden bij Everton'

28-06-2022 14:13 Laatste update: 14:28
5

De transfer van Steven Bergwijn naar Ajax staat op losse schroeven. Tottenham Hotspur zou de aanvaller hebben aangeboden bij Everton, meldt The Telegraph.

De Londenaren zijn concreet geïnteresseerd in Everton-vedette Richarlison en hebben een ruildeal in gedachten. Bergwijn zou naar Goodison Park moeten vertrekken, terwijl Richarlison naar Londen moet komen. Tottenham zou daarnaast een bedrag van twintig miljoen willen betalen. Het eerste bod zou Everton resoluut naar de prullenbak hebben verwezen.

Daniel Levy wil via ruildeals nieuwe deals sluiten, maar de strategie werpt nog niet zijn vruchten af. Eerder zou Harry Winks zijn aangeboden als ruilmiddel, maar manager Frank Lampard heeft de middenvelder niet nodig. Ook Lucas Moura wordt gezien als potentieel ruilmiddel.

Ajax is al maanden bezig met de komst van Bergwijn, maar vooral de transfersom vormt een groot obstakel. De Londenaren vragen ongeveer dertig miljoen euro, terwijl de landskampioen niet verder wil gaan dan 25 miljoen euro inclusief bonussen. Persoonlijk zijn Bergwijn en Ajax al rond.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!