Nieuws

Letsch ziet Vitesse-toekomst rooskleuriger in: 'Krijg positieve signalen daarover'

Letsch ziet Vitesse-toekomst rooskleuriger in: 'Krijg positieve signalen daarover'

28-06-2022 14:11

Thomas Letsch heeft er alle vertrouwen in dat de situatie bij Vitesse er binnenkort rooskleuriger uitziet. Valeriy Oyf doet afstand van zijn aandelen, waardoor de Arnhemmers zich kunnen gaan roeren op de transfermarkt.

Achtereenvolgens Riechedly Bazoer, Loïs Openda, Eli Dasa en Danilho Doekhi vertrokken al bij Vitesse en alleen Carlens Arcus werd aangetrokken. Letsch verwacht dat daar verandering in gaat komen. "Ik krijg positieve signalen daarover", aldus de Duitse coach tegenover De Telegraaf.

"Ik hoop dat onze td (Benjamin Schmedes, red.) de komende periode om de zoveel dagen de komst van een nieuwe speler bekend kan maken", aldus Letsch. "Als je zeven goede spelers kwijtraakt moet je ook zeven goede spelers terughalen."

Vitesse is inmiddels met een dunne selectie aan de voorbereiding begonnen. De Arnhemmers hebben echter nog genoeg tijd om de selectie op orde te krijgen. Vanwege het mislopen van Europees voetbal speelt de Eredivisionist pas op 7 augustus hun eerste officiële duel van het seizoen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!