Transfernieuws

'Ajax houdt Ihattaren niet meer uit de wind en maakt interviews weer mogelijk'

'Ajax houdt Ihattaren niet meer uit de wind en maakt interviews weer mogelijk'

28 juni - 13:19
1

Binnenkort zal Mohamed Ihattaren weer voor de camera's verschijnen voor interviews. Ajax Life meldt dat Ajax de middenvelder niet meer uit de wind zal houden.

De Amsterdammers begeven zich momenteel in De Lutte, waar het jaarlijkse trainingskamp plaatsvindt. Komende week zal de eveneens aanwezige Ihattaren daar zijn eerste interview als Ajacied gaan geven. Ajax Life meldt dat de Marokkaanse Nederlander voor de camera van de clubkanalen zal verschijnen. Op de persdag zal de technicus ook beschikbaar zijn voor andere media.

Ihattaren gaf sinds zijn overgang naar Ajax geen interviews. Dit was op verzoek van Ajax, dat de middenvelder rustig wilde laten toewerken naar zijn comeback. De oud-PSV’er trainde de hele zomer door en oogt topfit. Alfred Schreuder bestempeld de creatieveling als onderdeel van de hoofdmacht.

Ajax huurt de aanvallende middenvelder nog een half jaar van Juventus. Voor een bedrag van rond de twee miljoen euro kan hij definitief worden overgenomen van de Italianen. Ihattaren speelde tot op heden één duel voor Ajax. Dat was in de bekerfinale tegen PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie