Nieuws

Aboukhlal laat AZ definitief achter zich: 'Dankjewel voor de afgelopen drie jaar'

Aboukhlal laat AZ definitief achter zich: 'Dankjewel voor de afgelopen drie jaar'

28-06-2022 12:04

Zakaria Aboukhlal heeft afscheid genomen van AZ Alkmaar. De Marokkaans international vertrekt naar het Franse Toulouse FC.

De aanvaller heeft middels een tweet afscheid genomen van de Alkmaarders. 'Dankjewel voor de afgelopen drie jaar', schrijft Aboukhlal. 'Ik wens jullie veel succes voor de komende seizoenen. Wie weet tot ziens!'

Aboukhlal had nog een contract voor een jaar bij AZ, waardoor de nummer vijf van de Eredivisie niet onwelwillend tegenover een vertrek stond. Uiteindelijk werd Ligue 1-promovendus Toulouse concreet voor de aanvaller en de deal werd snel beklonken.

"Met meerdere belangrijke doelpunten heeft Zakaria absoluut zijn kwaliteiten getoond en heeft hij zijn waarde voor het elftal laten zien. Bovendien is hij de afgelopen jaren uitgegroeid tot Marokkaans international. We bedanken Zakaria voor zijn inzet voor onze club en wensen hem veel succes in Frankrijk en met zijn interlandcarrière", liet AZ-directeur Max Huiberts eerder al optekenen op de clubsite.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!