Nieuws

'Ajax zet Arsenal in de wachtkamer: nog altijd geen reactie op Martínez-bod'

'Ajax zet Arsenal in de wachtkamer: nog altijd geen reactie op Martínez-bod'

28-06-2022 11:48
1

Arsenal heeft volgens het Engelse GOAL nog steeds niets gehoord vanuit Amsterdam nadat zij een bod uit hebben gebracht op Lisandro Martínez. De Telegraaf meldde maandag dat The Gunners veertig miljoen euro overhebben voor de Argentijnse verdediger.

De interesse van Arsenal in Martínez dateert al van enige tijd geleden. Ajax zou in een eerder stadium het openingsbod van tafel hebben geveegd. Dat zou naar verluidt 25 miljoen euro zijn geweest. GOAL weet dat de international van Argentinië open staat voor de overstap naar Engeland. In de geruchtenmolen duikt de naam van de linkspoot veelvuldig op bij het Manchester United van Erik ten Hag. De afronding van de transfer van Frenkie de Jong geniet daar echter prioriteit.

Manager Mikel Arteta hoopt dit seizoen definitief aan te haken bij de Engelse top, nadat na een belabberde slotfase van de afgelopen jaargang een zeker lijkend Champions League-ticket uit handen werd gegeven. Uiteindelijk passeerde uitgerekend aartsrivaal Tottenham Hotspur Arsenal nog, waardoor er komend seizoen Europa League-voetbal wordt gespeeld in het Emirates Stadium.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!