Transfernieuws

Sky Sports: United en Barcelona akkoord over transfersom van De Jong

Sky Sports: United en Barcelona akkoord over transfersom van De Jong

28-06-2022 11:32 Laatste update: 12:05
1

Sky Sports News weet het zeker: Frenkie de Jong staat voor een transfer naar Manchester United. Volgens het Engelse medium is er een 'brede overeenstemming' bereikt met Barcelona over een transfer van de Nederlander naar Old Trafford.

De basistransfersom voor de international van Oranje zou volgens Sky Sports ruim 65 miljoen euro bedragen en door bonussen kan het bedrag verder oplopen. Barcelona ontvangt alleen extra geld wanneer De Jong bepaalde sportieve prestaties levert. Welke dat zijn, wordt in het midden gelaten. 'Manchester United is dicht bij een akkoord met Barcelona', aldus het medium.

Maandagavond meldde Fabrizio Romano nog dat Barcelona een bedrag van 85 of 86 miljoen euro verlangt voor De Jong. Middels bonussen zou Manchester United aan dat bedrag willen voldoen, aldus de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse transferspecialist. Ronald Koeman vertelde maandag dat de middenvelder nog altijd het liefst bij FC Barcelona wil blijven. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!