Transfernieuws

'Promovendus Toulouse pakt door en verhoogt bod op KKD-revelatie Dallinga'

'Promovendus Toulouse pakt door en verhoogt bod op KKD-revelatie Dallinga'

28-06-2022 07:55

Thijs Dallinga gaat Excelsior mogelijk op korte termijn verlaten. De 21-jarige spits staat in serieuze belangstelling van Toulouse en kan een meerjarig contract tekenen bij de Franse promovendus.

De kersverse Ligue 1-club klopte eerder al aan bij Excelsior voor Dallinga. De Fransen zagen een bod van twee miljoen euro geweigerd worden door de Rotterdammers. Volgens Franse media heeft Toulouse inmiddels een tweede bod uitgebracht van 2,5 miljoen euro voor de goaltjesdief van Excelsior. Het is op dit moment nog onduidelijk hoeveel geld de Rotterdammers hopen te vangen voor Dallinga. De topscorer van de KKD zou zelf wel rond kunnen komen met de Franse promovendus.

Evenals Toulouse zou ook Rangers FC wel oren hebben naar de diensten van de spits. Zo concreet als Toulouse is de club van Giovanni van Bronckhorst alleen nog niet geworden. Ook Vitesse zou Dallinga wel willen contracteren, alleen is het de vraag of zij een voor Excelsior wenselijk bedrag op kunnen hoesten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!