Nieuws

Voorzichtig optimisme rondom Memphis: Oranje-spits traint weer bij Atlético

Voorzichtig optimisme rondom Memphis: Oranje-spits traint weer bij Atlético

20 november - 21:10 Laatste update: 21:17

Er is eindelijk weer goed nieuws te melden rondom Memphis Depay. De aanvaller van Atlético Madrid en het Nederlands elftal is steeds dichter bij zijn rentree. Maandag maakte hij na weken weer zijn opwachting op de training van zijn club.

Sinds 24 september speelde Memphis namelijk geen enkele wedstrijd meer. De 29-jarige targetman kampte met een spierblessure, waardoor hij voor de zoveelste keer lang aan de kant stond. Drie interlandperiodes met Oranje gingen aan zijn neus voorbij, maar Memphis' terugkeer zit er weer aan te komen.

Na drie vrije dagen meldden de spelers van Atlético zich maandag op het trainingscomplex. Daarbij was dus ook de Nederlandse goalgetter. Vorige week liet trainer Diego Simeone al weten dat Memphis op de goede weg terug is, maar het is nog onbekend wanneer hij weer in actie kan komen. Op dinsdag 28 november speelt Atlético in de Champions League uit tegen Feyenoord. De zaterdag daarvoor staat het duel met Mallorca in La Liga op het programma.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!