Nieuws

'Opmerkelijk nieuws uit Amsterdam: ophef over aanstelling Van Praag en Van Wijk'

'Opmerkelijk nieuws uit Amsterdam: ophef over aanstelling Van Praag en Van Wijk'

20 november - 18:56 Laatste update: 18:47
1

Opvallend nieuws over Ajax. De Telegraaf meldt dat binnen de bestuursraad van de Amsterdammers niet iedereen het eens was over de aanstelling van Michael van Praag en Leo van Wijk. Dat heeft alles te maken met de opvallende contractduur.

In de podcast van De Telegraaf wordt de aandeelhoudersvergadering van Ajax besproken. Aangezien het afgelopen boekjaar werd besproken, kwam er weinig op tafel over de huidig gaande problemen in Amsterdam. Wel werden Van Wijk en Van Praag aangesteld als commissarissen en daar was niet iedereen het mee eens aangezien zij beide voor drie jaar zijn aangesteld. "Mensen willen gewoon dat Van Praag voor de korte termijn zou worden aangesteld en dan samen met Van Wijk plaats zou maken voor andere commissarissen. Dat is niet gezegd en dat zorgt voor wat wrevel", vertelt Valentijn Driessen.

Volgens de journalist en Mike Verweij is er wel meer mis in Amsterdam. Zij vertellen dat er onder leiding van Alex Kroes een bezem door de club en dat de Amsterdammers ook een crisisteam aan zullen stellen. "De kans is groot dat een crisisteam Alex Kroes gaat helpen om de boel weer op orde te krijgen, zodat Ajax met een schone lei aan het seizoen 2024/2025 beginnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!