Nieuws

ED brengt nuance rondom vertrek Lozano: 'Vooralsnog blijft dat plan intact'

ED brengt nuance rondom vertrek Lozano: 'Vooralsnog blijft dat plan intact'

20 november - 17:46 Laatste update: 17:46

Fabrizio Romano bracht Hirving Lozano in verband met een overstap naar LA Galaxy. Volgens het Eindhovens Dagblad behoort dit zeker tot één van de mogelijkheden, maar niet op de korte termijn.

Romano gaf aan dat LA Galaxy nog altijd vol in zet op de komst van Lozano. De Mexicaan en de club waren in de zomer al met elkaar in gesprek, maar de Mexicaan besloot terug te keren naar PSV. De club uit de Major League Soccer zou echter van geen ophouden weten en voor 2024 nog altijd inzetten op de komst van Lozano, maar Rik Elfrink van het ED geeft aan dat de kans op een overstap klein is.

Lozano en PSV zouden in de zomer namelijk al hebben gesproken over de toekomst en ook het uiteindelijke vertrek weer van de Mexicaan bij PSV. Hierbij werd uitgesproken dat een verblijf tot 2025 in de lijn der verwachting licht en Lozano daarna, waarschijnlijk naar de MLS, zal vertrekken. 'Vooralsnog blijft dat plan gewoon intact', meldt de journalist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!