Nieuws

Reiziger maakt opstelling bekend van Jong Oranje: Emegha vervangt Ohio

Reiziger maakt opstelling bekend van Jong Oranje: Emegha vervangt Ohio

20 november - 17:25

Michael Reiziger heeft de opstelling bekend gemaakt van Jong Oranje. In de formatie van de bondscoach heeft Emanuel Emegha een plekje veroverd ten kosten van Noah Ohio in de spits.

Reiziger kiest er voor om enkele wijzigingen door te voeren in zijn elftal. Zo start Ohio dus op de bank en mag Emegha het vanaf de aftrap gaan laten zien. Voor de spits van RC Strasbourg is het zijn derde basisplaats bij Jong Oranje, maar tot scoren kwam de aanvaller nog niet. Myron van Brederode behoudt zijn plek in de aanval. Dit terwijl Million Manhoef zijn basisplaats kwijt raakt. De aanvaller van Vitesse wordt vervangen door Sontje Hansen.

Op het middenveld behouden Ruben van Bommel en Dirk Proper hun plek. Kenneth Taylor keert terug in de basis. De Ajacied zat bij de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Gibraltar, weliswaar met 1-0 gewonnen, nog op de bank. Achterin krijgt Rav van den Berg de voorkeur boven Ryan Flamingo.

Opstelling Jong Oranje: Raatsie; Kasanwirjo, Van den Berg, Van Breemen, Maatsen; Proper, Van Bommel, Taylor; Hansen, Emegha, Van Brederode.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!