Nieuws

Geen zorgen rondom Dumfries: verdediger sluit weer aan in training

Geen zorgen rondom Dumfries: verdediger sluit weer aan in training

20 november - 14:00 Laatste update: 14:00

Denzel Dumfries is weer teruggekeerd op het trainingsveld bij het Nederlands elftal. Zondag bleef de verdediger nog binnen, maar op maandag sloot hij weer aan. Nederland speelt dinsdagavond de laatste EK kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar.

Waar bijna alle spelers zondag op het trainingsveld verschenen, bleef Denzel Dumfries één dag na de overwinning op Ierland binnen. Hij werkte een individuele sessie af op een hometrainer. Daarmee leken de zorgen voor Ronald Koeman nog groter te worden, maar niets bleek minder waar.

Maandag verschenen alle 22 spelers aan het begin van de middag onder zonnige omstandigheden op het trainingsveld en dus ook Dumfries. Gibraltar verloor de vorige wedstrijd in poule B met 14-0 van Frankrijk en scoorde nog geen doelpunt. 

Het duel tussen Gibraltar en Nederland vindt plaats in Portugal, omdat het stadion in Gibraltar wordt verbouwd. De aftrap is dinsdagavond om 20.45 uur.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!

logo

Gibraltar

  • 0
  • 6
FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
dinsdag 21 november 2023
Stadion
Estádio Do Algarve
Aftrap
20:45
Scheidsrechter
Kardeşler