Nieuws

Complimenten voor Lukaku na viertal goals: De beste met wie ik ooit heb gewerkt

Complimenten voor Lukaku na viertal goals: "De beste met wie ik ooit heb gewerkt"

20 november - 09:45 Laatste update: 09:45

Bondscoach van België, Domenico Tedesco, stak na afloop van België - Azerbeidzjan de loftrompet af over Romelu Lukaku. De dertigjarige spits scoorde vier keer tijdens het duel. 

De Rode Duivels wonnen uiteindelijk met 5-0 van Azerbeidzjan. Lukaku had na 37 minuten spelen al vier treffers op zijn naam staan. Op de persconferentie sprak Tedesco zijn bewondering uit. "Het kon letterlijk niet beter. Elk schot op doel resulteerde in een treffer. Het is een plezier om met zo'n speler samen te mogen werken", zei de bondscoach. 
 
De aanvaller van AS Roma heeft nu 83 interlandgoals gemaakt voor België. Hij is samen met Cristiano Ronaldo topscorer van de EK-kwalificatiereeks. Beiden staan op zeven doelpunten. "Hij is de top van de top. De beste met wie ik ooit heb gewerkt", besluit Tedesco na afloop. PSV'er Johan Bakayoko stond ook in de basis.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!