Nieuws

'PSV-talent kijkt de zaken aan en heeft nog niet definitief 'ja' laten horen'

'PSV-talent kijkt de zaken aan en heeft nog niet definitief 'ja' laten horen'

20 november - 09:00 Laatste update: 09:00

PSV weet nog steeds niet waar het aan toe is in de zaak 'Babadi'. Het achttienjarig talent van de Eindhovenaren heeft nog altijd geen krabbel gezet onder een nieuw contract. 

Babadi was afgelopen week goed voor twee goals bij Oranje onder 19. De middenvelder moet bij PSV genoegen nemen met een plek op de bank, of zoals tegen PEC Zwolle, op de tribune. Het zal directeur voetbalzaken Earnest Stewart niet helpen tijdens de volgende contractonderhandelingen.  
 
'Babadi en PSV zijn officieel nog altijd in gesprek, zoals dat heet. De onderhandelingen over zijn aflopende verbintenis lopen niet bepaald op rolletjes, gezien de grote hoeveelheid tijd die sinds de start al is verstreken', tekent het Eindhovens Dagblad op. 'En het einde lijkt nog niet in zicht, want het talent kijkt de zaken nog steeds aan en heeft nog geen definitief ‘ja’ laten horen.' 
 
Ondanks de intentie van Babadi om bij PSV te blijven, trekken buitenlandse clubs nog steeds aan het talent. 'De Eindhovense club heeft hem en zijn management recent nog eens duidelijk gemaakt dat Babadi (18) wordt gezien als een enorm talent en dat zijn ontwikkeling eerder niet altijd goed is ingeschat.'  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!