Nieuws

Feyenoorder in de belangstelling van Barcelona: 'Er staat wel meer in de krant'

Feyenoorder in de belangstelling van Barcelona: 'Er staat wel meer in de krant'

19 november - 12:47 Laatste update: 12:51
2

Mats Wieffer werd in de Spaanse media genoemd als transfertarget bij  FC Barcelona. De middenvelder presteert bij Feyenoord uitstekend, maar raakte zijn basisplaats bij het Nederlands elftal wel kwijt. In #DoneDeal de podcast, waar onder meer Ben Rienstra en Kaj Ramsteijn bij hoofdredacteur Dennie van Laar zijn aangeschoven, wordt er verschillend gereageerd op dat nieuws.

"Er staat wel meer in de krant, maar ik geloof dat niet helemaal", begint Ben Rienstra bij #DoneDeal de Podcast van VoetbalPrimeur. "Het is een goede speler. Hij ontwikkelt zich en ook in de Champions League. Daar kijken ze misschien ook naar", vervolgt de voormalig prof. Kaj Ramsteijn kiest zelf eerder voor een andere Nederlander. "Ik vind het ook een goede speler, maar als ik mijn middenveld moet invullen voor naast Frenkie zou ik eerder gaan voor Schouten dan voor Wieffer. Ik vind Schouten veel meer hebben. Barcelona zal te hoog gegrepen zijn denk ik."

Aan tafel zijn de heren overtuigd van de klasse van Wieffer, maar is de absolute top te hoog gegrepen. "Voor Feyenoord perfect, maar verder." Geertruida is wel een speler die volgens Rienstra hogerop kan, terwijl Van Laar juist onder de indruk is van linksback Hartman. "Die heeft alles denk ik. Drive naar voren, verdedigend agressief en begint nu ook nog aan de bal uit te blinken", gaat de hoofdredacteur verder. "Pas als derde zou ik Giménez zeggen. Als je daar de absolute top mee vergelijkt, praat je over Mbappé en Haaland. Dat gaat hij nooit bereiken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!