Nieuws

'United wil na langverwachte overname nieuwe poging doen bij Griezmann'

'United wil na langverwachte overname nieuwe poging doen bij Griezmann'

18 november - 17:47

Manchester United zou komende winter weer een poging willen wagen voor Antoine Griezmann, zo meldt EL Nacional. Een jaar geleden werd de naam van Griezmann ook al genoemd bij de Engelse club, die na de langverwachte overname nu wel willen doorpakken.

Bij Atlético Madrid is Griezmann in het bezig van een afkoopclausule van slechts 25 miljoen euro. Een bedrag dat United zou willen neertellen voor de Franse wereldkampioen. In Manchester zou een contract van 354 duizend pond per week klaarliggen voor 32-jarige Griezmann, die zijn gehele spelerscarrière in Spanje speelt. Erik ten Hag zou graag een meer ervaren aanvaller aan zijn selectie willen toevoegen.

Afgelopen zomer keerde Griezmann na een mislukt avontuur bij FC Barcelona definitief terug bij Atlético, dat de aanvaller eerder al twee seizoenen huurde. Dit seizoen staat de teller van de Fransman op twaalf doelpunten en één assist in zestien wedstrijden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!