Nieuws

'Meevaller voor Feyenoord-verdediger: blessure Geertruida lijkt mee te vallen'

'Meevaller voor Feyenoord-verdediger: blessure Geertruida lijkt mee te vallen'

18 november - 15:33

Goed nieuws voor Feyenoord, waar de blessure van Lutsharel Geertruida mee lijkt de vallen. De verdediger raakte eerder deze week dusdanig geblesseerd, dat hij het Nederlands Elftal moest verlaten. Bij FC Rijnmond klinkt er een update over de blessure van Geertruida.

Op het trainingscomplex van Feyenoord herstelt Geertruida momenteel van zijn blessure. Feyenoord-watcher Dennis van Eersel geeft aan dat de verdediger 'echt niet' in staat was om in actie te komen voor Oranje. Waar Geertruida last van heeft, is nog onbekend. "Het is nog even afwachten hoe deze blessure hem na dit interlandblok gaat hinderen bij Feyenoord", aldus Van Eersel, die weet dat de eerste signalen aangeven dat de blessure 'waarschijnlijk wel meevalt'.

Voor Geertruida stonden er eigenlijk interlands tegen Ierland en Gibraltar te wachten, die hij nu moest laten schieten. Feyenoord komt de komende weken nog in actie tegen Atlético Madrid en PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!