Nieuws

Mbappé kan leven met uitslag Ballon d'Or: 'Ik heb een geweldig seizoen gehad'

Mbappé kan leven met uitslag Ballon d'Or: 'Ik heb een geweldig seizoen gehad'

18 november - 12:42

Kylian Mbappé was zelf een grote kanshebber voor de Ballon d'Or, maar moest deze prijs aan zich voorbij laten gaan. Lionel Messi heeft voor de achtste keer de Gouden Bal gewonnen en de Franse spits heeft daar alle begrip voor.

In aanloop naar de uitreiking van de Ballon d'Or wordt er altijd veel gespeculeerd over wie de felbegeerde prijs moet winnen. Mbappé, Messi en Erling Haaland waren alle drie grote kanshebbers om de prijs mee naar huis te nemen, maar toch trok Messi weer aan het langste eind. "Het doet me niets dat de prijs me is ontglipt", vertelt de aanvaller van Paris Saint-Germain.

"Messi verdient het. Op de avond van de WK-finale wist ik dat hij zowel het WK als de Ballon d'Or had gewonnen. Ik heb een geweldig seizoen gehad, net als Haaland, maar als je het WK wint, maakt dat het verschil", besluit de 24-jarige spits.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!