Nieuws

Van Hanegem komt met kritiek op Feyenoord: 'Hoe vaak mislukt het wel niet?'

Van Hanegem komt met kritiek op Feyenoord: 'Hoe vaak mislukt het wel niet?'

17 november - 16:02 Laatste update: 16:02

Willem van Hanegem heeft zich in de Willem&Wessel podcast kritisch uitgelaten over de opbouw van Feyenoord. De oud-verdediger vindt dat de Rotterdammers te veel risico nemen.

Van Hanegem vertelt dat hij zich afvraagt of het nodig is om zoveel risico te nemen in de opbouw. "Ik vraag me altijd af of dat nodig is. Die bal gaat maar breed en nog een keer breed. Dan schieten ze er niets mee op en op het moment dat het link wordt, geeft er één een ros naar voren," vertelt het Feyenoord-icoon.

Verder vertelt de kromme dat deze manier van opbouwen vaak mislukt. "Hoe vaak mislukt het wel niet? En hoe vaak denk je wel niet: potverdorie. En op dit moment ben je niet in de vorm om een achterstand zomaar even recht te kunnen trekken," besluit de oud-verdediger van de Rotterdammers.

Feyenoord staat momenteel tweede in de Eredivisie met een achterstand van zeven punten op koploper PSV. De ploeg van trainer Arne Slot heeft in de laatste vijf officiële wedstrijden in alle competities drie keer gewonnen.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!