Breaking news

Weer een blessuregeval: ook Geertruida verlaat het Nederlands elftal

Weer een blessuregeval: ook Geertruida verlaat het Nederlands elftal

17 november - 11:25 Laatste update: 11:25
4

Lutsharel Geertruida heeft ook het Nederlands elftal verlaten. De verdediger van het Nederlands elftal raakte tijdens de training van donderdag geblesseerd. Hij is daarom niet fit voor de wedstrijden tegen Ierland en Gibraltar.

Het is alweer de vijfde afvaller voor Oranje. Na Nathan Aké, Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Jeremie Frimpong heeft nu ook Geertruida het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. Hij is niet wedstrijdfit voor de komende duels werd vastgesteld na medisch onderzoek.

Gisteren riep bondscoach Ronald Koeman Jordan Teze al op als vervanger van Frimpong. Eerder werd Jorrel Hato ook al geselecteerd vanwege de enorme blessurestroom. De selectie van Oranje bestaat nu uit slechts 22 spelers.

Op zaterdagavond om 20.45 uur speelt Nederland een uiterst belangrijk duel in de kwalificatie voor het EK 2024. Nederland heeft een overwinning nodig tegen Ierland, terwijl concurent Griekenland het opneemt tegen Frankrijk. Het zal voor Koeman nog een enorme puzzel worden welke verdedigers gaan spelen.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!