Nieuws

'Nieuwe baas Ten Hag gaat United-legende Sir Alex Ferguson om advies vragen'

'Nieuwe baas Ten Hag gaat United-legende Sir Alex Ferguson om advies vragen'

17 november - 09:59

Jim Ratcliffe zou na zijn overname van Manchester United hulp gaan vragen aan Sir Alex Ferguson, zo melden Engelse media. De legendarische trainer van The Red Devils zou moeten helpen in de zoektocht naar een nieuwe sportief directeur.

In Engeland gaan al diverse namen rond voor het invullen van de rol binnen Manchester United. Zo zou Crystal Palace-directeur Dougie Freedman bovenaan het verlanglijstje staan, waar ook de namen van Paul Mitchell (ex-Monaco), Lee Congerton (Atalanta), het duo Paolo Maldini en Ricky Massara (ex-AC Milan) en Andrea Berta (Atlético Madrid) worden genoemd.

Met de overname van Ratcliffe komt een ware metamorfose van Manchester United, waar Erik ten Hag wel 'gewoon' lijkt aan te blijven als hoofdtrainer. Recent werd bekend dat Richard Arnold, CEO van de Engelse club, in december gaat vertrekken. Jean-Claude Blanc wordt genoemd als opvolger van Arnold.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!