Nieuws

'Meer zorgen voor Feyenoord: naast Geertruida valt ook aanvaller geblesseerd uit'

'Meer zorgen voor Feyenoord: naast Geertruida valt ook aanvaller geblesseerd uit'

16 november - 22:31

Alireza Jahanbakhsh is geblesseerd geraakt bij Iran. De aanvaller van Feyenoord moet naar eigen zeggen een scan ondergaan, zo meldt 1908.

Jahanbakhsh nam het met Iran op tegen Hong Kong in de WK-kwalificatiecyclus. Dat duel werd weliswaar met 4-0 door de Iraniërs gewonnen, maar daar heeft Arne Slot geen boodschap aan. De trainer van Feyenoord heeft ter oren gekregen dat zijn rechtsbuiten, die afgelopen weekend tegen AZ nog in de basis begon, een scan moet ondergaan.

Jahanbakhsh stond een kleine 75 minuten in het veld toen hij moest worden gewisseld. Waar de buitenspeler van de Rotterdammers precies aan geblesseerd is geraakt, is nog onbekend. Ook werd eerder op de avond bekend dat Lutsharel Geertruida een blessure heeft opgelopen, al lijkt die op het eerste oog niet zo erg. 1908 meldde dat de verdediger 'het nog even aankijkt' bij Oranje.

De blessure van Jahanbakhsh brengt Slot de nodige kopzorgen. De spoeling is dun in de aanval, al wordt Yankuba Minteh na de interlandperiode weer terugverwacht. Dat moet ook wel met de komende clash tegen Atlético Madrid in de Champions League op de planning.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!