Nieuws

Agente Haaland brengt bezoek aan Real Madrid: 'Erling bepaalt zijn eigen lot'

Agente Haaland brengt bezoek aan Real Madrid: 'Erling bepaalt zijn eigen lot'

16 november - 21:38

Rafaela Pimenta, de zaakwaarneemster van Erling Haaland, heeft een bezoek gebracht aan Real Madrid, zo meldt Relevo. De agente sluit een toekomstige stap naar de Spaanse hoofdstad niet uit.

Haaland is bezig aan zijn tweede seizoen bij Manchester City, maar zelf heeft hij al meerdere keren aangegeven dat hij tijdens zijn carrière in elke topcompetitie wil schitteren. Zo ook de Spaanse, en dat wakkert de geruchten over een move door het bezoek van Pimenta aanwakkeren. Zelf zegt ze dat er niet teveel achter moet worden gezocht.

"Erling bepaalt zijn eigen lot", begint de belangenbehartigster in gesprek met Relevo. "Maar wij, de speler en de club zitten in dezelfde boot. Erling zal doen wat goed is voor hem en Manchester City", Haaland heeft nog een contract tot de zomer van 2027 in Manchester.

"Als iedereen openstaat voor een verandering, dan zal het gebeuren. Hij is niet het type speler dat zegt: Ik vertrek, tot ziens! Dat zal niet gebeuren, want respect is het belangrijkst. Als zij dat aan hem geven, dan geeft hij dat terug”, vervolgt Pimenta, die op een transferclausule in het contract van de Noor hint. "De bepalingen in het contract zijn alleen bekend bij Manchester City, zijn vader, Erling zelf en mij. Bij niemand anders."

Haaland kwam donderdagavond nog in actie voor Noorwegen. De spits begon in de eerste helft op de bank in het vriendschappelijke duel met Faeroer, maar viel in de tweede helft in. Wonder boven wonder kwam hij niet tot scoren (2-0).

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!