Nieuws

'Kopzorgen voor Koeman en Feyenoord: Geertruida valt geblesseerd uit bij Oranje'

'Kopzorgen voor Koeman en Feyenoord: Geertruida valt geblesseerd uit bij Oranje'

16 november - 17:34 Laatste update: 18:41
1

Een tegenvaller voor Lutsharel Geertruida, die geblesseerd is uitgevallen bij het Nederlands Elftal. Volgens 1908.nl is de verdediger van Feyenoord op de training voorafgaande van de interland met Ierland uitgevallen.

Voor Nederland staan er deze interlandperiode wedstrijden om kwalificatie om het EK 2024 in Duitsland op het programma. Bij winst op Ierland of Gibraltar is Oranje sowieso zeker van deelname aan het Europees kampioenschap. Bondscoach Ronald Koeman lijkt het tijdens de interlands nu zonder Geertruida te moeten doen. Wat de verdediger, die zowel centraal als op rechtsachter uit de voeten kan, mankeert, is niet bekend.

Tijdens zijn zes gespeelde interlands voor Oranje, stond Geertruida telkens vanaf de aftrap in het basiselftal van Koeman, waar dit komende week naar alle waarschijnlijkheid wederom het geval zou zijn geweest. Bij Feyenoord zal de verdediger ook worden gemist, met cruciale wedstrijden tegen Atlético Madrid en PSV in het vizier.

Update: Niet Geertruida maar Jeremie Frimpong is geblesseerd uitgevallen bij het Nederlands Elftal, blijkt uit berichtgeving van de KNVB. Jordan Teze is opgeroepen als vervanger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!