Nieuws

'Mbappé zag af van tientallen miljoenen aan bonus om voor PSG te mogen spelen'

'Mbappé zag af van tientallen miljoenen aan bonus om voor PSG te mogen spelen'

16 november - 16:55

Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain zouden tot een akkoord zijn bereikt over tientallen miljoenen die de supersterk zijn club was verschuldigd. Volgens berichtgeving van RMC Sport zou de aanvaller een slordige tachtig miljoen mislopen.

Mbappé gaf afgelopen zomer aan zijn club aan de clausule van één extra jaar in Parijs niet te gaan lichten. De aanvaller, wiens contract na dit seizoen afloopt, kan daardoor transfervrij vertrekken. PSG was woest en wilde enige tijd niks meer met Mbappé te maken hebben. De Fransman werd naar de 'ongewensten' gestuurd, maar mocht later toch weer aansluiten bij de selectie van Luis Enrique. Nu blijkt dat dit te maken heeft met een spraakmakend akkoord tussen Mbappé en zijn werkgever.

Mbappé en PSG zouden namelijk destijds tot een akkoord zijn gekomen over het kwijtschelden van verschillende bonussen, die tot in de tachtig miljoen euro zou oplopen. De keuze van Mbappé lijkt in één opzicht in ieder geval goed te hebben uitgepakt. Dit seizoen kwam de Fransman al vijftien keer in actie voor PSG, waarin hij vijftien keer trefzeker was en één assist leverde. Wat de toekomst voor Mbappé gaat brengen is nog altijd de grote vraag. Zelf zou de aanvaller het liefst naar Real Madrid vertrekken, maar de Spanjaarden zouden inmiddels zijn afgehaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!