Breaking news

'PSG weigert nieuw contractaanbod voor Mbappé en wijst naar verlengclausule'

'PSG weigert nieuw contractaanbod voor Mbappé en wijst naar verlengclausule'

16 november - 10:28 Laatste update: 10:31

Paris Saint-Germain gaat Kylian Mbappé hoogstwaarschijnlijk geen nieuw contractaanbod doen. Dat meldt de Spaanse krant Diario AS. De Franse topclub gaat er vanuit dat de superster zich houdt aan de huidige clausule waarin een optie voor nog een jaar staat.

Daarin is de wil van Mbappé dus leidend. De aanvaller heeft officieel een contract tot medio 2024, maar ook een optie voor nog een seizoen. Door de nieuwe geruchten ziet het er dus naar uit dat PSG aanstuurt op het laatste.

Volgens een bron binnen PSG is het namelijk onmogelijk om Mbappé op dit moment meer te betalen en een vernieuwd aanbod te doen. De 24-jarige zou zelf het liefst op linksbuiten willen spelen, waar hij in Parijs na het vertrek van Neymar carte blanche voor heeft. Real Madrid werd lang genoemd als mogelijke optie voor Mbappé, maar De Koninklijke gaf onlangs in een statement aan niet met hem bezig te zijn. Bovendien speelt daar een andere topper op links; Vinícius Junior. Mocht Mbappé alsnog naar Spanje willen vertrekken, dan zou hij dus óf in de punt moeten spelen óf de concurrentiestrijd met de Braziliaan aangaan.

Mbappé lijkt zich echter op zijn plek te voelen bij de regerend landskampioen van Frankrijk. De superster speelde sinds 2018 in totaal 275 wedstrijden voor PSG, waarin hij 227 keer scoorde.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!