Nieuws

Koeman: 'Ik heb mijn twijfels over het betalen van vijftig of zestig miljoen euro'

Koeman: 'Ik heb mijn twijfels over het betalen van vijftig of zestig miljoen euro'

27-06-2022 22:49

Ronald Koeman gaat in een openhartig gesprek met Esports3 in op de transfergeruchten rondom Robert Lewandowski en Frenkie de Jong. De voormalig trainer van FC Barcelona heeft zijn twijfels bij een overstap van eerstgenoemde naar Catalonië.

Barcelona heeft naar verluidt serieuze interesse in de Poolse spits van FC Bayern München, die afgelopen seizoen goed was voor vijftig treffers. "Hij is een geweldige speler, een doelpuntenmachine. Maar hij is wel op leeftijd", zegt Koeman over de 33-jarige Lewandowski. "Ik heb mijn twijfels over het betalen van vijftig of zestig miljoen euro voor een speler, ook nog buiten zijn salaris gerekend. Misschien heeft hij nog maar twee goede jaren in zich."

Daarnaast weet de voorganger van Louis van Gaal dat De Jong graag nog langer in Camp Nou speelt. "Frenkie wil doorgaan bij Barça. Dat heeft hij een paar dagen geleden nog gezegd. Maar ik weet niet of Barça hem wil of moet verkopen, omdat ze geld nodig hebben. Hij is een van de weinigen waar veel geld voor gevraagd kan worden. Maar de situatie van Barcelona is gecompliceerd", stelt Koeman.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!