Nieuws

Danny Blind eind december voorgedragen als nieuw RvC-lid van Ajax

Danny Blind eind december voorgedragen als nieuw RvC-lid van Ajax

15 november - 22:38

Danny Blind wordt op 27 december, tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen (Rvc) van Ajax. Dat laat de Amsterdamse club weten via de officiële kanalen. 

Eind oktober meldde Ajax al dat Blind werd voorgedragen als nieuw lid van de RvC. De club was toen nog op zoek naar de juiste datum. Eind vorig jaar nam Blind nog afscheid van zijn rol als RvC binnen Ajax. Destijds was Blind het niet eens met een aantal transfers. "Dat is toen gebeurd en nu is het weer een hele andere situatie. Het blijft natuurlijk Ajax, de club waar ik van hou", liet de oud-Ajacied weten bij Ziggo Sport.  
 
Ajax wil Blind vastleggen tot en met 2027. De huidige nummer twaalf van de Eredivisie verwelkomt naast Blind nog twee oude bekenden. Vrijdag worden Michael van Praag en Leo van Wijk voorgedragen als nieuwe leden van de RvC. Van Praag volgt daarmee Pier Eringa op, die de club heeft verlaten omdat hij de voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat zijn gang liet gaan.  

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!