Nieuws

Beckham nog altijd in zijn nopjes over aanwezigheid Messi: Heel trots

Beckham nog altijd in zijn nopjes over aanwezigheid Messi: "Heel trots"

15 november - 20:55 Laatste update: 20:58

David Beckham kan nog steeds niet geloven dat Lionel Messi bij Inter Miami FC speelt. De eigenaar van de club denkt dat de kleine Argentijn een grote verandering kan brengen in de MLS. 

Messi won onlangs alweer zijn achtste Ballon d'Or, in het bijzijn van Beckham. De oud-speler van Manchester United vindt het nog altijd bizar dat Messi voor zijn club speelt. "Als iemand mij dat vertelt, vind ik het nog steeds ongelofelijk", zegt Beckham tegenover het Franse RMC Sport.  
 
Naast Messi spelen ook oud Barcelona-spelers Jordi Alba en Sergio Busquets inmiddels in Miami. Toch geniet de Engelsman het meest van de buitenspeler. "Als eigenaar ben ik heel trots dat de beste speler van de wereld voor mijn team speelt."  
 
Volgens Beckham kan de aanwezigheid van Messi in de Verenigde Staten een grote verandering brengen voor de sport. "Daarom wilden we Leo in ons team. Om titels te winnen, maar ook om een inspiratie voor dit land te zijn. Messi kan de voetbalsport een boost geven met zijn aanwezigheid." 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!