Nieuws

Kroes haalt in boek uit richting Mislintat: 'Meesteroplichter'

Kroes haalt in boek uit richting Mislintat: 'Meesteroplichter'

15 november - 20:30 Laatste update: 20:35
1

Alex Kroes heeft geen goed woord over de voormalig directeur voetbalzaken van Ajax Sven Mislintat. Kroes, de nieuwe algemeen directeur van de Amsterdammers, noemt Mislintat een 'meesteroplichter', blijkt uit een stuk van Trouw

In het nieuwe boek Ajax in crisis van Menno de Galan steekt Kroes zijn mening over Mislintat niet onder stoelen of banken. Ook het transferbeleid komt aan bod. "Vier linksbacks! Ik had mensen een klap in hun nek gegeven als ik er als algemeen directeur weet van had gehad." 
 
Mislintat vermeed overleg met Maurice Steijn over eventuele nieuwe aankopen en viste vooral in zijn eigen vijver. De Duitser haalde twaalf nieuwe spelers, maar volgens Kroes niet de juiste. "Vier linkerverdedigers en geen enkele rechtsbuiten", haalt Kroes aan. "Het is echt verschrikkelijk." 
 
Kroes begint vanaf maart 2024 aan zijn nieuwe functie als algemeen directeur bij Ajax. 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!