Nieuws

Gakpo geniet van PSV: 'Hopelijk kunnen ze ongeslagen kampioen worden'

Gakpo geniet van PSV: 'Hopelijk kunnen ze ongeslagen kampioen worden'

15 november - 19:29

Cody Gakpo is onder de indruk van zijn oude club PSV. De aanvaller van Liverpool hoopt dat de Eindhovenaren ongeslagen kampioen van Nederland worden.

Gakpo groeide op in Eindhoven en is een echte jongen van de club. Vorig jaar maakte de Oranje-international een droomtransfer naar Liverpool, maar PSV zit nog altijd in zijn hart. "Ja natuurlijk kijk ik naar PSV", vertelt Gakpo in gesprek met Vandaag Inside. "Het is mijn cluppie. Ze doen het heel goed. Volgens mij zijn ze nog ongeslagen in de Eredivisie. Ze gaan een mooie toekomst tegemoet. Hopelijk kunnen ze ongeslagen kampioen worden."

"Ik heb nog geen team gezien waarvan ik denk: daar gaan ze het lastig tegen krijgen op dit moment", vervolgt de aanvaller. "Maarja, het blijft voetbal. Het kan alle kanten nog op, het is nog vroeg in het seizoen, maar ik hoop dat ze zo door blijven gaan."

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!