Nieuws

Oranje-nieuweling dacht serieus aan stoppen: 'Goede keuze geweest om door te gaan'

Oranje-nieuweling dacht serieus aan stoppen: 'Goede keuze geweest om door te gaan'

15 november - 19:08

Thijs Dallinga zit voor het eerst bij het Nederlands elftal, maar het had heel anders kunnen aflopen met de 23-jarige spits. In de jeugd van FC Groningen leek er namelijk een vroeg einde te komen aan de voetbalcarrière van Dallinga.

In de jeugd van Groningen had Dallinga veel te maken met blessures en dus was stoppen een realistische optie. "Ik heb wel gesprekken gehad met mijn vader natuurlijk. Omdat ik zo lang geblesseerd was en uiteindelijk ook het plezier in het voetbal een beetje was verloren", vertelt Dallinga in gesprek met ESPN. "Dan kom je wel op een punt dat het lastig is en dat je jezelf afvraagt of je dit nog wel wil. Uiteindelijk heb ik toch gelukkig de juiste keuze gemaakt."

"Ik heb altijd alles ervoor gedaan en dat waren lastige momenten, maar uiteindelijk praat je daar met je familie over en uiteindelijk is het een goede keuze geweest om door te gaan", aldus de spits van Toulouse. 

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!