Nieuws

Flinke aderlating voor Kluivert: Balotelli moet onder het mes door zware blessure

Flinke aderlating voor Kluivert: Balotelli moet onder het mes door zware blessure

15 november - 18:14

Een grote tegenvaller voor Patrick Kluivert: de trainer van Adana Demirspor moet het de komenden maanden doen zonder Mario Balotelli. De Italiaanse spits heeft een knieblessure opgelopen en moet geopereerd worden.

Adana Demirspor, waar Kluivert sinds de zomer aan het roer staat, staat na twaalf speelrondes op een knappe derde plek achter Fenerbahçe en Galatasaray. Vlak na de aanstelling van Kluivert werd ook Balotelli binnengehaald. De Italiaanse spits leek eindelijk zijn draai weer te hebben gevonden met drie doelpunten in de afgelopen maand, maar de veelbesproken aanvaller heeft nu te maken met een tegenslag.

Door een knieblessure moet Balotelli onder het mes en zal hij zo'n drie maanden niet inzetbaar zijn voor Kluivert. De 33-jarige spits stond dit weekend nog binnen de lijnen toen Adana Demirspor koploper Fenerbahçe op een knappe 0-0 hield.

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!