Nieuws

Kippenvel: Vaessen geraakt door prachtige woorden van collega-voetballers

Kippenvel: Vaessen geraakt door prachtige woorden van collega-voetballers

15 november - 17:21

Etienne Vaessen krijgt steun vanuit alle hoeken van het land. De RKC-doelman voelt de tranen opkomen zodra hij de hartverwarmende woorden van zijn collega's te zien krijgt.

Vaessen is na zijn harde botsing met Brian Brobbey en zijn reanimatie weer terug op de velden. De goalie is dankbaar voor alle steun die hij gekregen heeft in de afgelopen tijd. "Sportieve rivaliteit maakte plaats voor menselijke warmte. Berichten, telefoontjes, bloemen, tekeningen van kinderen. Dat heeft me echt geraakt als persoon", vertelt hij aan ESPN.

Vooral Sparta-doelman Nick Olij maakte indruk. "We spraken elkaar weleens. Hij heeft mijn adres gekregen en heeft een superhero opgestuurd voor mijn zoontje. Met een tekst: hier is jouw superhero-papa, die moet je altijd bij je hebben als je gaat slapen. Toen kreeg ik echt tranen in mijn ogen", aldus Vaessen, die vervolgens hartverwarmende boodschappen van Anas Tahiri, Nick Olij, Kostas Lamprou, Stijn van Gassel, Joseph Oosting, Said Bakari en Mats Seuntjens te zien krijgt. "Dit is wel heel mooi, echt geweldig. Heel mooi dat ze dit voor mij doen."

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!