Nieuws

Kieft niet blij met de manier van juichen Ajacied: 'Hoe haal je dat in je hoofd?'

Kieft niet blij met de manier van juichen Ajacied: 'Hoe haal je dat in je hoofd?'

14 november - 09:00 Laatste update: 09:00
1

Wim Kieft had veel kritiek op de manier waarop Benjamin Tahirović zijn doelpunt vierde. De middenvelder scoorde de 1-2 tegen Almere City en vierde dat uigebreid. De analist kon daar niet van genieten.

"Hoe haal je dat in je hoofd?", zegt Kieft in de KieftJansenEgmondGijp podcast. "Je weet dat half Nederland meekijkt. Je weet wat de helft van Nederland denkt als je dat doet. Je doet het toch. Dat doe je toch niet?"

Ook zijn sliding kwam nog voorbij. "Dan sta je 1-2 voor en komt een of andere idioot zo inglijde. Dat kan toch niet? Die jongen is net drie maanden bij Ajax en ging na zijn doelpunt ook zo naar zijn shirt gebaren"

Michel van Egmond die ook aanschoof bij de podcast kon zich wel vinden in de manier van de Bosniër. "Hij wil de supporters paaien. Als hij die sliding niet had gemaakt, was het nog gelukt ook."

Bekijk of beluister hier de nieuwe aflevering van TITELSTRIJD met onder andere oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni over Quinten Timber en Arne Slot!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!