Nieuws

Waar en hoe laat wordt het CL-duel tussen de Ajax-vrouwen en PSG uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het CL-duel tussen de Ajax-vrouwen en PSG uitgezonden?

15 november - 07:56 Laatste update: 18:50

De Ajax-vrouwen spelen komende woensdag hun eerste groepswedstrijd in de UEFA Women's Champions League. Dit duel komt live op tv, maar waar wordt hij uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!

De Amsterdamse dames zijn voor het eerst sinds het seizoen 2017/2018 weer actief op het hoogste Europese niveau. Ze kwalificeerden zich soeverein voor de groepfases, door in de play-offs FC Zürich te vernederen: 0-6 en 2-0. Ajax is ingedeeld in poule A, samen met Paris Saint-Germain, Bayern München en AS Roma. Bij PSG spelen Oranje Leeuwinnen Lieke Martens en Jackie Groenen, bij Bayern Jill Baijings.

Op welke zender komen de Ajax vrouwen tegen PSG?

Het eerste affiche staat dus gepland voor woensdagavond 15 november om 21.00 uur, tegen Paris Saint-Germain. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA, wat een primeur betekent voor het Europese vrouwenvoetbal van Ajax. Het duel wordt live uitgezonden op NPO 3.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!